Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekből mit készíthetnék? SOS

Ezekből mit készíthetnék? SOS

Figyelt kérdés
Konzervek: Löncshús, borsó, ananász, fagyasztóban: Csibefasírt, trappista sajt, gyorsfagyasztott krumpli, egy-egy ételhordó tárkonyos csirkeraguleves, lencseleves. Hűtőben: Margarin, joghurt, zöld-fehér paprika stb. alap élelmiszerek is vannak
2015. jún. 6. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ananánosz csirke krumplival

Lencselevessel

2015. jún. 6. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi a cél? Egy ebédet ajánljunk neked, vagy egy hétig akarsz etetni egy családot?

Ha csak én lennék éhes, akkor kiolvasztanék egy levest, egy tepsibe töltenék krumplit, rá csibefasírtot, max hőfokon sütném, néha kicsit megforgatva, és amikor majdnem kész, még egy szelet sajtot is olvasztanék rá. Desszertnek ehetsz joghurtot.

3/5 anonim ***** válasza:

Tárkonyos csirkeraguleves

Rántott sajt, csibefasírt, sültkrumpli

Ha van otthon tészta és paradicsomlé, akkor egy milánóit is össze lehet hozni a löncshús segítségével.

4/5 A kérdező kommentje:
Ó de jó ötletek. mindenkinek ment a zöldpacsi :) Csak vacsi lenne,de mindenképp meleg. párom dolgozik ma is,így csak estére szoktam készen lenni a főzéssel. Persze nem akarok mindent felhasználni,csak leírtam nagyjából mi van itthon :)
2015. jún. 6. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:

ha van egy kis húsod akkor lehetne brassói sült krumplival, vagy rántott sajt sült krumplival, borsópörkölt löncshússal és nokedlival.

bár nem tudom kinek mi az alap élelmiszer, nekem a tojás, liszt, olaj, só cukor, fűszerpaprika, só bors, tej

2015. jún. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!