Milyen sütit készíthetnék ezekből a hozzávalókból?
Diós Rácsos
Tészta:
15dkg kristálycukor
40dkg liszt
1 sütőpor
15dkg sertés zsír/vagy ráma/
2 tojás sárgája
2dl tejföl
Tészta aljára 3dl baracklekvár.
A lisztel, elkeverjük a kristálycukrot, sütőport, belet eszük
15dkg zsírt, amit jól elmorzsolunk: Hozzáadjuk a tojássárgáját
Végül a 2dl tejfölt. Tésztát gyúrunk belőle .
A tésztát megfelezzük.
Diós töltelelék:
4tojás sárgája
15dkg kristálycukor
20dkg darált dió
1 evőkanál liszt
6 tojás fehérje
A 4 tojássárgáját kikeverjük a 15dkg cukorral:
Hozzáadjuk az 1 evő kanál lisztet. Beleforgatjuk a 6tojás fehérje kemény habját .
Végül a darált diót beleforgatjuk a masszába. a tészta ¾ kinyújtjuk, a tepsi aljára tesszük.
Megkenjük a lekvárral: A lekvár tetejére rá önjük a diós masszát.
A maradék tésztából rácsokat készítünk. a rácsokat a diós massza tetejére rakjuk:
Közepes sütőben KB 40-50 perc alatt megsütjük.
közepes méretű.Mérete: 35cm hosszú 26,5cm széles5,5 cm magas.
lemértem neked.
Ha megsem az elso mellett dontessz,ezeket is elkeszitheted. Ha valamelyik erdekel,leirom szivesen.
Kokuszgolyo
Brownie
Sacher torta baracklekvarral
Pudingos 'boci'
Almas pite dejoval
Almas-pudingos kekszes kremes
Makos muffin
Fahejjas mezesszelet almaval
Bundas alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!