Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad híg a joghurttortá...

Miért marad híg a joghurttortám az expressz zselatin- portól? Pedig a használati utasítás szerint készítettem el.

Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem volt ideje megkötni.


De lehet, hogy kevesebbet használtál, mint amennyire szükség lett volna, esetleg a zselatinhoz ananász vagy kivi került - mert akkor nem köt be, stb.


Linkeld be a receptet, írd meg, mikor és mennyi expressz zselatint használtál, akkor könnyebb segíteni.

2015. márc. 23. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ananász valóban árt a zseletinnak, ezért használnak konzerv ananászt.

Még egy titok: a zselatinba adagolják apránként a masszát és nem fordítva.

2015. márc. 23. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!