Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki leírja, hogy hogyan...

Valaki leírja, hogy hogyan kell egy tojásrántottát csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom,béna vagyok,hogy nem tudom,de egy normális receptet se találtam.Valaki írja már le,hogy hogy kell egy rohadt tojásrántottát csinálni hagyma meg minden hülyeség nélkül!!

2015. jún. 22. 22:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

A bolti zsír elég ízetlen... Házi kacsazsírral sokkal jobb :P

Vajat zöldségekhez szoktam használni, pl. a répa remek vele, de azok akkor már főttek, szinte csak összemelegítem őket, a vaj tényleg könnyen megég, hosszasan nem sütögetek benne semmit (bár a rántottát annyira nem kell hosszasan sütni).

Nekem tökmindegy, keverem vagy sem, mindkettőt rántottának nevezem, ha pontos, ha nem.

Próbáltam a serpenyőbe ütést, de az borzalmas, egyrészt nem keveredik össze a tojás, másrészt a serpenyős keveréskor belemegy a zsír, alatta nem marad és leragad. Elhiszem, hogy van, akinek bejön, nekem nem.

Ha a serpenyőbe ütöm, akkor tükörtojás lesz belőle és kész, mostanság nagyon szeretem.

Lépéseket nem írok, mások már megtették.

2015. jún. 23. 15:49
 22/24 anonim ***** válasza:
59%
Ja és ha kihagyjuk a zsírt, ízre inkább főtt tojás lesz, nekem roppantul hiányzik úgy a zsír. Amúgyis zsírosan szeretek enni s a tojásnak mindössze a kalóriák kétharmada jön zsírból, nem árt fokozni kicsit. De ez ízlés dolga.
2015. jún. 23. 15:50
 23/24 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
keresd meg Gordon Ramsey scrambled egg videóját, én úgy csinálom, vajjal, lassan, nagyon krémes lesz, házitojásból isteni, finom krémes a vajtól és a tojás íze is nagyon jól érvényesül, fűszer csak só, bors, kis tej, tojás, vaj...
2015. jún. 24. 12:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Detto, mint előttem szóló, csepp olajt teszek a vaj alá, akkor nem ég le és ugyanúgy csinálom, nekünk vajjal ízlik legjobban. Zsírt nem használom főzéshez, legfeljebb libazsírt. lehet azzal is finom, még nem próbáltam.
2015. jún. 24. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!