Sültkolbász, fasírt, bundáskenyér, de sajtos rizsgombóccal is finom.
Olcsóbb, mintha, csak sajtból lenne. Reszeltsajt egy kis főtt rizs, só, pici bors, egy tojás, formázható állagra gyúrva. kis gombócokat zsemlemorzsába forgatom, és aranybarnára sütöm.Konyhai papírtörlőre szedem, hogy felszívja a felesleges zsiradékot.
2015. jún. 19. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 anonim válasza:
Ha zoldbors, akkor egy bazinagy steak illik hozza ... ha viszont zoldborsO, ahhoz en is inkabb tojasrantottas vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!