Konzerveket főzéshez-sütéshez (zöldbab, borsó stb) levüket leszűritek, vagy saját levüket is belefőzitek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 11:21
1/4 anonim válasza:
-mi simán a lével együtt főzzük,
2/4 anonim válasza:
Ha jó minöségü a konzerv (tartósítószer NÉLÜKLI), akkor a levét mindenképpen érdemes felhasználni, mert a kiofött hasznos anyagok abban vannak.
4/4 anonim válasza:
A konzerv nem tartalmaz tartósítószert, mert magasan hőkezelt.Én felhasználom a levét is, bár nagyon ritkán használok konzervet, inkább a mélyhűtöttet szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!