Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült csirkénél honnan...

A sült csirkénél honnan tudjam hogy alatt zsír van vagy víz is?

Figyelt kérdés
Tehát alufólia alatt sütöttem kacsát+csirkét és alatta van két bögrényi folyadék, amiről nem tudom megállapítani, hogy az már szín zsír vagy fele víz. Kiönteném tálba, mert jó kis sült zsír lenne belőle, de ha fele víz esetleg akkor mi lesz?
2015. jún. 6. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Amikor kihűlt, látni fogod, hogy a megdermedt zsír alatt van-e még víz, vagy az edény aljáig tiszta zsír van.

Ha még vizes, akkor még lábasban el kell sütni a vizet a zsír alól! Amíg szépen bugyborog, forr, addig a víz megy ki belőle, majd akkor kell vigyázni (csapkod!!), amikor már szinte teljesen vízmentes lesz.

2015. jún. 6. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!