Sütöben akarok sült hust csinálni zsírral. Befüszerezema hust teszek alá zsirt meg vizet is lehet? Vagy kell is? A tepsire meg alufoliát kb meddig süssem alufolia alatt. Nem akarom h elföjjön a zsir meg a viz és leégjen a hus
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 19:33
1/4 anonim válasza:
Attól is függ milyen hús, de zsírban, kicsi vízzel, lefóliázva, kb 45 perc alatt legtöbb megsül. akkor megnézed, és eldöntöd, hogy kell-e még puhulnia, ha nem akkor fólia nélkül süsd pirosra.
2/4 A kérdező kommentje:
sertés comb
2013. jan. 30. 19:59
3/4 anonim válasza:
Attól is függ,hogy milyen a sütőd.A sertéscombot én légkeverésre 150 fokra tenném lefóliázva egy órára,utána fólia és keverés nélkül még egy fél órára.A vízzel ne spórolj,legyen félig a tepsi,a végére el fog főni.Mielőtt kiveszed,fogpiszkálóval,vagy villával ellenőrizd,hogy puha-e!
4/4 anonim válasza:
Én vizet egyáltalán nem szoktam bele tenni. Csak sok zsír meg a hús (enged levet). Alufólia rá majdnem egy órát így hagyom a sütőben aztán le az alufólia és megpirítom. Soha nem szokott leégni vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!