Bográcsban milyen húsmentes ételeket lehet főzni a paprikás krumplin kívül?
Légyszi írjatok sok ötletet!
Köszi puszi!
Ó Thankyou, igazán thank you, de légyszi ne itt kötözködj! Kolbászon vagy virslin kívül én sem tudnék elképzelni máshogyan előkészített húst a paprikás krumpliba. Tök mindegy, hogy eredendően hogyan készítették, most nem gasztrotörténeti kérdést tettem fel... Szerintem az ús a emberek többségének a paprikás krumplihoz kolbász vagy virsli passzol, és az én ízlésemnek is ez a normális. De ha épp nincs, vagy spórolósabb időket élünk, akkor ezek nélkül is kiváló étel!!!!Ebből tényleg elhagyható.
Sok más kajából is, de azért nem mindenből, főleg ha a hús a fő alapanyaga egy bizonyos ételnek. Elég kínos tud lenni néha ha mindenáron helyettesíteni akarják a húst bizonyos kajákban, nem mindig sikerül...
Többieknek köszi az ötleteket, még persze jöhetnek...! :)
Már ezek is megmozgatták a fantáziámat.
Egyébként nem kizárólag húsmentes kajákat akarok készíteni. Csak inkább nagyrészt azt, mert nálunk senki nem olyan nagy húsevő. Viszont ha bogrács témában nézelődök vagy beszélgetek, akkor mindenki a húsos kajákat nyomatja...
Nem trollkodás volt a célom, csak valaki benyögte, hogy igazán elhagyható. Végülis bablevesbe se kötelező, de abból kihagyva is teljesen más, - megjegyzem - nekem.
Nálunk szinte elképzelhetetlen a hús, szerintem a nép java része pont azért nyomatja, mert mégiscsak az egyik legjobb energiaforrás. Na mindegy, búcsúzzunk békében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!