A lenti másodikhoz vendégeknek milyen könnyű, húsmentes levest készítenétek?
A második zöldséges enchiliada lesz paradicsomos sósszal sajttal megszórva, tejfölös-petrezselymes öntettel, héjában sült apró burgonyával, friss zöldsalátával.
Valami finom leves kellene elé, ami nem üt el teljesen az ízvilágtól, szóval nem egy hideg gyümölcsleves :)
...de egyébként ha már úgy is tejfölös petrezselymes mártást is csinálsz, akkor akár a paradicsomos mártást ki is iktathatod.
Nem föltétlenül kell paradicsomosra csinálni, simán lehet tejfölös is, csak mondjuk akkor ne petrezselymet tegyél bele, hanem koriander, meg mexikói fűszerkeveréket.
(Fajita, taco fűszer.)
És ha nem paradicsomos az enchilada, akkor akár egy hideg gazpachot is elé lehet tenni, bár tény, hogy februárban illendőbb egy meleg leves.
A tejfölös mártás inkább a krumplihoz lesz, szoktak mellé adni a mexikói éttermekben is hasonlót. De sok helyen meglocsolják az ételt is vele.
A gazpacho tényleg jó lenne, ha nem hideg lenne :(
A kukoricakrémleves jó ötlet, de nem chilisen mert kisgyerek is lesz a vendégek között :) De ezen elgondolkodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!