Milyen puha kekszet, sütit könnyű sütni karácsonyra?
Figyelt kérdés
Több receptet kipróbáltam,de amiben nincs rengeteg zsiradék,vaj vagy ilyesmi,az néhány órán belül ahogy kihűl,kemény lesz,nem mmarad olyan porhanyós,puha,mint sütés után azonnal.
Mit csinálok rosszul,hogy marad puha még napokig is,mint másoknak?
2014. dec. 8. 03:53
1/1 anonim válasza:
A puha linzertészta alapja a hármas szabály az arányoknál.
30 deka liszt, 20 deka vaj/margarin, 10 deka porcukor.Ebben nem lehet csalódni, mindig puha a keksz, a süti.Ennél kevesebb zsiradékkal kemény és törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!