Miért nem lesz soha olyan könnyű és puha tésztájú a sütim mint amilyet a boltokban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig tömörebb lesz és nem tudom miért mert teszek bele sütőport.Elsősorban a muffinra és a kevert tésztájú sütikre gondolok.2010. jan. 18. 11:02
1/8 anonim válasza:
Akkor vagy a recept nem jól találja el az arányokat vagy hát a házi sütik elég hamar ki is tudnak száradni...
2/8 anonim válasza:
Hamar kiveszed a sütőből, nem megfelelőek az arányok, nincs rendesen kikeverve a tészta.... Sok oka lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
keverni mennyi ideig kell? én robotgéppel szoktam de akkor lehetséges hogy kevés ideig csinálom
2010. jan. 18. 11:33
4/8 anonim válasza:
Soha nem lessz olyan mert az nem házi süti,én még a kész recepteket is átdolgozom.De van alap tészta amiből sokmindent készíthetsz,még tortát is,vagy gyümőlcsös pitét,ha akarod elküldöm.ZS
5/8 anonim válasza:
Talán kevés benne E542.E654,E213 STB... SZÍNEZÉK ,AROMA,és a legfontosabb amitől puha és hónapokig eláll az ÁLLOMÁNYJAVÍTÓ!!!Kössz én nem kérek ezekből,nekünk jó a hazai ,tovább élünk:)
6/8 A kérdező kommentje:
ZS köszi jó lenne ha elküldenéd.privibe légyszi :)
2010. jan. 18. 17:46
7/8 A kérdező kommentje:
amugy én is erre gondoltam...sokkal finomabb is a házi
2010. jan. 18. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!