Boltokban lehet kapni pancsolt bort?
Figyelt kérdés
Ha igen, lehetséges-e,hogy van benne metil-alkohol? Mennyire szigorúan ellenőrzik ezt?2011. okt. 4. 17:27
1/5 anonim válasza:
Attól függ mit jelent nálad a pancsolt, mert valakinek már a Koccintós meg a Dínom-dánom is az (és valahol igazuk is van) de azok láttak szőlőt meg nem metil-alkoholból kotyvalták...
2/5 anonim válasza:
Nekem a budget, koccintós és tsai már pancsoltnak minősül...volt többször is vendégségben azzal kínáltak, két decitől rosszul lettem. Sokan veszik pedig.
Amúgy itthon ezt jól ellenőrzik, meg azért nem árt, ha pincészetet ismered, akiktől kikerült a bor.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Na ezt jó volt tudni, akkor nem attól lettem rosszul, köszi az infót!
5/5 Phoney válasza:
A pancsolt bor illegális. Arról leginkább csak az tud, aki csinálja. Metil-alkohol pedig csak a legkukásabb feketén pancsolt szemétben van, mikor valaki az olcsón beszerezhető denaturált szeszt (melyet többé-kevésbé méregteleníteni próbál) keveri a "borhoz", hogy az olcsónál is olcsóbb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!