Lehet hal szeleteket tepsiben sutni? (paprikas lisztben forgatva)
Probalta mar valaki? Milyen?
En meg csak olajban sutve ettem, de erdeklne a tepsis valtozat...
Igen lehet, mindkét felét vékonyan be kell kenni olajjal, és sütőpapíros tepsibe helyezni. félidőben megfordítani, hogy mindkét fele ropogós legyen.
Sajnos nekem nem ízlik annyira, min a bő zsiradékban, paprikás-fűszeres lisztbe ropogósra sütött kárász vagy keszeg, persze jó sűrűn beirdalva.
Koszonom a valaszokat. Lehet megprobalkozom az olajos-sutopapiros valozattal.
Nagyon szeretjuk a sult halat, es mindig egy csomot kell sutni, hogy legyen meg 1-2 nap mulva is. Rengeteg ido.
Kiprobaltam, finom lett.
Egesz halat beleforgattam borsos, paprikas lisztbe, majd olajba (epp csak gyorsan megforgattam benne). Sutopapirom nem volt, ugyhogy alufoliat tettem ala, es megforditani is elfelejtettem, igy csak az egyik oldala lett ropogos, de nagyon finom lett.
Ido hianyban vagy tul sok hal sutesekor szerintem kivalo megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!