Hogyan kell olyan halászlevet csinálni amibe nincs szálka?
Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 14:45
2/7 anonim válasza:
Hogy mi? A halat (ponty, vegyes, ki mit szeret) megfőzöd, a lében nincs szálka! A halban van, azt meg szépen óvatosan eszed, kiszálkázod magadnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt a kiszálkázást szeretném elkerülni
2015. máj. 27. 15:02
4/7 anonim válasza:
vagy filézel és akkor szeded ki a szálkákat, vagy amikor megfőzted akkor szedegetsz. Más lehetőség nincs, mert a hal szálkás termék
5/7 anonim válasza:
2.es vagyok. Akkor én sajnos nem tudok neked jó választ adni, mert mi bajaiak így főzzük, az isteni bajai halászlét. :D
6/7 anonim válasza:
A levet átpaszírozod, abban nincs szálka. Filét főzöl bele ,nem szálkás halat, és kész!
7/7 anonim válasza:
Levesszűrőn átszűröd a kész alaplevet, fakanállal segítesz azért, hogy a csontokról átmenjen a hús rész is. Utána botmixerrel átjáratod, és garantáltan szálkamentes.De ez csak valóban a lé.
A belefőzött halszeletek csak filézéssel lesznek szálkamentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!