Valaki nem tud egy jó keszeg receptet?
Nincs külön receptem rá, mert csakis paprikáslisztbe, vagy borsos kukoricalisztbe forgatva sütöm nagyon ropogósra.
mindkettőben sütve rendkívül ízletes.
Ahogy az 1-es írta!
Vagy ropogósra sütöd akár paprikás-lisztbe forgatva, akár anélkül és fokhagymával bedörzsölve, vagy halászléhez alaplébe és átpaszírozod.
Persze ez így nagyon egyoldalú felhasználásnak tűnik, de "testfelépítéséből" eredően ez van!
Megtisztítom, beirdalom,(a gerincre merőlegesen gyufaszálnyi sűrűségben bevagdosom a hát tetejétől az oldalvonalig) fél órára besózom, majd a fenti módszerek valamelyikével "panírozva" ropogósra sütöm.
Kiváló halászlébe is, a ponty aprólék (fej, gerinc, farok, uszonyok) MELLÉ, alaplének. (egyszer kényszerből tiszta keszegből készült, nagyon "kecegízű" lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!