Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki nem tud egy jó keszeg...

Dantehnor kérdése:

Valaki nem tud egy jó keszeg receptet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy jó keszeg receptet:D

2013. máj. 13. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs külön receptem rá, mert csakis paprikáslisztbe, vagy borsos kukoricalisztbe forgatva sütöm nagyon ropogósra.

mindkettőben sütve rendkívül ízletes.

2013. máj. 13. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es írta!

Vagy ropogósra sütöd akár paprikás-lisztbe forgatva, akár anélkül és fokhagymával bedörzsölve, vagy halászléhez alaplébe és átpaszírozod.


Persze ez így nagyon egyoldalú felhasználásnak tűnik, de "testfelépítéséből" eredően ez van!

2013. máj. 13. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Megtisztítom, beirdalom,(a gerincre merőlegesen gyufaszálnyi sűrűségben bevagdosom a hát tetejétől az oldalvonalig) fél órára besózom, majd a fenti módszerek valamelyikével "panírozva" ropogósra sütöm.

Kiváló halászlébe is, a ponty aprólék (fej, gerinc, farok, uszonyok) MELLÉ, alaplének. (egyszer kényszerből tiszta keszegből készült, nagyon "kecegízű" lett)

2013. máj. 14. 05:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előttem "szólók" megadták a választ.Szerintem is ezen módon sütve a legfinomabb.
2013. máj. 14. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!