Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik halban van kevesebb...

Melyik halban van kevesebb szálka? Melyik finomabb?

Figyelt kérdés
szürke harcsa, afrikai harcsa, kecsege/tok, pisztráng
2013. dec. 1. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
szürke harcsa a legfinomabb ,de van benne sok kisebb szálka .
2013. dec. 1. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem ezek közül a pisztráng ízlik a legjobban, gyakorlatilag a húsa szálkamentes.

Utána jön a szürkeharcsa, szintén nagyon ízletes, de ez szálkás valamennyire.Óh, egy mennyei harcsapaprikás...

Viszont, aki szereti a halat és tud is halat enni, a szálka nem akadály szerintem :)

2013. dec. 1. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 Béla211 ***** válasza:
100%
A tokban kevés van meg a pisztrángban.De a tok nem olyan jó szerintem mint a szürke harcsa. a pisztráng sütve grillezve innen a legjobb.
2013. dec. 1. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A jó magyar fogas filében,csodálatos fehér hús, finom íz.Drága, egyszer karácsonykor megveszem.
2013. dec. 1. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az afrikai harcsában csak 1-2 szálka van, azok is nagyok. Szerintem nagyon finom hal, sokszor készítem el ràntva. A pisztráng szintén ízletes, kevés szálkával.
2013. dec. 1. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 doboszoli ***** válasza:
100%

Nekem az édesvíziek jobban bejönnek, mint a tengeriek, kivétel a hekk, és a lazac.

A szálkát el lehet "tüntetni", és máris szinte haraphatók.

Keress privátban, segítek.

2013. dec. 1. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

A legkevesebb a kecsegében van, mert abban egyáltalán nincs szálka! Utána a pisztráng, abban ki kell venni a gerincét és a nagy szálkák kijönnek velük egyben. Utána a harcsa jön.


Finomsági sorrend, pisztráng, harcsák, kecsegét még nem kóstoltam de az is finom lehet! :)

2013. dec. 1. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Éppen most ettem egy kis balatoni fogast, mellé pedig némi csatornából fogott harcsaszeletet és számomra a fogas vitte a prímet! Az általad írt halakban mindben kevés a szálka, de hogy melyik a finomabb, az elkészítés és ízlés dolga. Nagyon sokat számít ízben, hogy honnan származik a hal. Én már végighorgásztam a fél országot, de a balatoni halnak ízben nincs párja! Szerintem.
2013. dec. 1. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
A heknek csak gerince van, tehát nem szálkás. A gerincröl pedíg leválik a húsa. Könnyen ehetö, jól füszerezve finom is.
2013. dec. 17. 03:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!