Melyik halban van kevesebb szálka? Melyik finomabb?
Figyelt kérdés
szürke harcsa, afrikai harcsa, kecsege/tok, pisztráng2013. dec. 1. 15:36
1/9 anonim válasza:
szürke harcsa a legfinomabb ,de van benne sok kisebb szálka .
2/9 anonim válasza:
Nekem ezek közül a pisztráng ízlik a legjobban, gyakorlatilag a húsa szálkamentes.
Utána jön a szürkeharcsa, szintén nagyon ízletes, de ez szálkás valamennyire.Óh, egy mennyei harcsapaprikás...
Viszont, aki szereti a halat és tud is halat enni, a szálka nem akadály szerintem :)
3/9 Béla211 válasza:
A tokban kevés van meg a pisztrángban.De a tok nem olyan jó szerintem mint a szürke harcsa. a pisztráng sütve grillezve innen a legjobb.
4/9 anonim válasza:
A jó magyar fogas filében,csodálatos fehér hús, finom íz.Drága, egyszer karácsonykor megveszem.
5/9 anonim válasza:
Az afrikai harcsában csak 1-2 szálka van, azok is nagyok. Szerintem nagyon finom hal, sokszor készítem el ràntva. A pisztráng szintén ízletes, kevés szálkával.
6/9 doboszoli válasza:
Nekem az édesvíziek jobban bejönnek, mint a tengeriek, kivétel a hekk, és a lazac.
A szálkát el lehet "tüntetni", és máris szinte haraphatók.
Keress privátban, segítek.
7/9 anonim válasza:
A legkevesebb a kecsegében van, mert abban egyáltalán nincs szálka! Utána a pisztráng, abban ki kell venni a gerincét és a nagy szálkák kijönnek velük egyben. Utána a harcsa jön.
Finomsági sorrend, pisztráng, harcsák, kecsegét még nem kóstoltam de az is finom lehet! :)
8/9 anonim válasza:
Éppen most ettem egy kis balatoni fogast, mellé pedig némi csatornából fogott harcsaszeletet és számomra a fogas vitte a prímet! Az általad írt halakban mindben kevés a szálka, de hogy melyik a finomabb, az elkészítés és ízlés dolga. Nagyon sokat számít ízben, hogy honnan származik a hal. Én már végighorgásztam a fél országot, de a balatoni halnak ízben nincs párja! Szerintem.
9/9 anonim válasza:
A heknek csak gerince van, tehát nem szálkás. A gerincröl pedíg leválik a húsa. Könnyen ehetö, jól füszerezve finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!