Kaptunk nyolc kacsacombot, hogy készítsem el?
Egy farmról kaptuk, ahol teljesen a régi múdszerrel, csak maguknak nevelik a baromfikat a tulajdonosok, tehát nincs benne semmi hormon, ócska tápszer vagy ilyesmi.
Kuktában, vagy egyenesen sütőben süssem le őket?
Hagymán, fokhagymán és tárkányon kívül mit tegyek bele?
És szerintetek milyen - legalább két - garnírungot adjak mellé?
Pünkösdhétfőn nálunk a család, akkor szeretném tálalni.
Köszönöm a további válaszokat! :)
Azt a sózós eljárást ismerem, de azt inkább akkor használnám, ha el akarnám tenni a sültet. (Gyerekkoromban nagyanyám így tette el még a disznóhúst is télire...)
Miquel, igazad van, ehhez a kacsához én nem tettem semmi olyasmit, ami módósítaná az ízét, azt hiszem, kár lett volna.
Mert tegnap lesütöttem a combokat, és olyan lett, de olyan lett... Mint a vaj! :)
Persze ez majd ma este derül ki, mert akkor jön a család.
Majd megírom, ízlett-e!
Azt azért elmesélem nekik, hogy "közös erővel" készült... :))
Ígértem, hogy megírom, milyen lett.
Várakozáson felüli volt a siker, jórészt Nektek köszönhetően! :)
Kicsit pánikba estem, mikor idehozták, és nem jutott eszembe megkérdezni a nénit, aki hozta.
Küldenék belőle kóstolót Nektek is, ha maradt volna akár egy morzsányi is, de nem maradt...
Köszi! :)
Kedves kérdező!
Sajnálom, hogy nem maradt belőle... :)))
De ez az igazi dicséret egy háziasszony számára, amikor az asztalt körbe-ülők még a tányért is kinyalják! :))
Kedves egészségetekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!