Robika000 kérdése:
Hogyan készítsem el a tőkehalat a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A barátnőmet szeretném meglepni a 3. évfordulónkra egy kis különlegességgel. Nagyon-nagyon imádja a tőkehalat ezért azzal szeretnék valamit készíteni neki, visoznt nem vagyok egy nagy konyhatündér és tippeket/recepteket/praktikákat szeretnék kérni tőletek. Nem nem főzök pörköltet, igen tud nkedlit szaggatni, egyéb értelmetlen választ nem szereték látni.2015. máj. 7. 18:30
1/4 anonim válasza:
-a tőkehallal is csak 2 dolgot tehetsz,vagy megsütöd ,vagy kirántod,főzni ezt sem szokták
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát modntam, hogy nem értek hozzá.(: És valahogy nem lehet "extrázni"? Díszíteni, köretnek mit?
2015. máj. 7. 18:42
3/4 anonim válasza:
-extrázni millióegy féleképen lehet
-pl sütésnél lehet paprikás lisztbe ,vagy borsos lisztbe forgatni,vagy bármi másba is
-rántáskor liszt-tojás-és a zsemlemorzsa helyett akár kukorica por,vagy szezámmag,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!