Hogyan keszitsem el egeszsegessen, finoman ezeket a zoldsegeket koretkent?
A legegészségesebb módja ezeknek az elkészítése ha felteszed lábasba parkolni ugy, hogy egy pici vizet önrész alájuk, es alacsony hőfokon kb 5 percig parolod majd leszurod, akar hideg vízzel az is oblitheted oket. Majd ha ezeket ügyesen fuszerezed nagykn finom köret johet ki belőle. Nekem a kedvencem ha sozom, orulok ra borsot, majd fokhagymagranulatum es pirospaprika.
De masik módja lehet meg so, bors, oregano, bazsalikom, rozmaring.
Vagy finomak szerintem kaporral megszórva is, de a fokhagymagranulatum óriásit dob rajta.
El birom esetleg képzelni ha megparolod es leszurve bedobod forró sütőbe 15 percre h megpiruljon, megszorod sajttal es rasul teljesen.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de attol lesz egeszseges ha nem parolod sokaig es nem adsz hozza olajat.
Biztos attól lesz szuper egeszseges egy zoldseg köret, ha telerakod disznó zsírral/ etolajjal. Legalabb másokat ne butíts.
Kedves kérdező, hozzáadott olaj vagy zsir nelkul is fel szivodik a vitamin!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!