A borsólevesbe szoktatok tésztát tenni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:48
2/16 A kérdező kommentje:
na és hust?
2010. febr. 24. 10:53
3/16 anonim válasza:
Húst nem,tésztát és zöldségeket igen.
4/16 anonim válasza:
Egy kis csirkehús mehet bele sztem:)
5/16 anonim válasza:
nokedlit, kézzel szaggatva, keveset. (víz nélkül)
Húst nem.
6/16 anonim válasza:
- a kézzel a kanalat jelenti( kiskanalat)
7/16 anonim válasza:
Igen,tésztát vagy csipetkét,de előfordul,hogy húsit is dobok bele.
8/16 A kérdező kommentje:
..háát...akkor kinek milyen az igazi borsóleves?
millio egy fajta van és nem tudom eldönteni hogyan csináljam meg..
köszi a válaszokat
2010. febr. 24. 11:00
9/16 anonim válasza:
A zöldborsót és a zöldségeket kevés zsíron,sóval,rozmaringgal,pici vizet téve alá megpárolom.Ha már puha,meghintem liszttel,jól átkeverem,felöntöm meleg vízzel,ha felforrt,akkor tésztát főzök bele.Vagy eperlevelet,vagy csipetkét.Ha van teszek a felöntéskor petrezselyemzöldet is bele.Tálaláskor adok mellé tejfölt,van aki így szereti nálunk.
10/16 anonim válasza:
szia! szóval az igazi nyár eleji friss borsóból készült levesbe nem szoktunk húst tenni. csipetkét és friss petrezselymet igen.ilyenkor maga a borsó a lényeg, hogy új.
de, ha most télvíz idején csinálod,gondolom fagyasztott borsóból, tartalmasabb lesz egy kis hústól, tésztától.
bátran vágj neki, mindenhogy finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!