Diós tésztához kimondottan milyen tésztát vegyek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 05:24
3/6 anonim válasza:
Házi jellegű szélesmetéltet szoktam venni.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek, a széles metélt a legjobb.
(Egyébként pedig akármelyiket rágod össze, a lenyelt kaja nem beszél)
5/6 anonim válasza:
Megszokásból, mert régen mindig gyúrtuk a tésztát, a szélesmetélt az evidens.Bár, mióta kiváló minőségű száraztésztákat is kapni, én is hozzászoktam a magam kényelmére a "bótihoz".a család már rég hozzászokott,de bevallom, ha nem volt otthon szélesmetélt, de apjuk dióstésztát kívánt közös megegyezéssel akár fodroskockából is volt már dióstésztánk:))
6/6 anonim válasza:
Én is fodros-kockát használok alapból szinte mindenhez jó. Gulyás-levesbe, krumplis tésztához, túrós tésztához. Szerintem egy univerzális, nemigen csinálnék belőle gondot, hogy most éppen diót teszek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!