Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diós tésztához kimondottan...

Diós tésztához kimondottan milyen tésztát vegyek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 05:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szélesmetélt
2011. okt. 17. 05:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 doboszoli ***** válasza:
100%
Csatlakozom!
2011. okt. 17. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Házi jellegű szélesmetéltet szoktam venni.
2011. okt. 17. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, a széles metélt a legjobb.

(Egyébként pedig akármelyiket rágod össze, a lenyelt kaja nem beszél)

2011. okt. 17. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megszokásból, mert régen mindig gyúrtuk a tésztát, a szélesmetélt az evidens.Bár, mióta kiváló minőségű száraztésztákat is kapni, én is hozzászoktam a magam kényelmére a "bótihoz".a család már rég hozzászokott,de bevallom, ha nem volt otthon szélesmetélt, de apjuk dióstésztát kívánt közös megegyezéssel akár fodroskockából is volt már dióstésztánk:))
2011. okt. 17. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is fodros-kockát használok alapból szinte mindenhez jó. Gulyás-levesbe, krumplis tésztához, túrós tésztához. Szerintem egy univerzális, nemigen csinálnék belőle gondot, hogy most éppen diót teszek rá.
2011. okt. 17. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!