Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány éves korotokban tanultato...

Hány éves korotokban tanultatok meg fözni?

Figyelt kérdés

#kor #fözès #fözni tanulás
2015. máj. 2. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
5 eves korom korul mar segitettem otthon a konyhaban ... altalanos iskolaban mar magamnak keszitettem a frissensultet (anyam csak elokeszitette es max a koretet csinalta meg elore) ... kozepiskolaban mar kertipartykat rendeztem ... azota meg irogathatom a recepteket az ismerosoknek :)
2015. máj. 2. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
11 éves koromban kezdtem paprikáskrumplival.
2015. máj. 2. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
10 éves koromtól föztem rendszeresen, mert anyukám dolgozott, apukám meghalt, és két kisebb testvérem volt, akiknek szintén kellett enni valamit.
2015. máj. 2. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

10-14 között.

70/F

2015. máj. 2. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
9-10 éves korom körül muszájból, de már visszatekintve nem bántam meg.
2015. máj. 2. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

15-16 évesen, leveseket, pörköltet, rántott húst, meg igazából mindent amit én szeretek.

18/F

2015. máj. 2. 20:23
 7/10 anonim válasza:
87%
konkrétan főzni 18 évesen, amikor anya külföldre költözött. :) azért az egyszerűbb dolgok már régebben is mentek, de inkább lusta voltam. most fél éve főzök kettőnkre rendszeresen és már hiányzik ha két napig nem főzőcskézek. :) azt már hozzá se teszem, hogy a szakácstehetségemet anyukámtól örököltem, szerencsére. :D
2015. máj. 2. 21:11
 8/10 anonim válasza:
100%

Az alaprecepteket már gyerekkorom óta ismerem, sokat sürögtem-forogtam a konyhában gyerekként. Mára már egész jó kajákat csinálok, igaz csak akkor állok a konyhában ha épp érzek rá indíttatást. A gyakorlati részével vannak még problémák, azaz sok kajám külalakra nem olyan látványos mint kellene, de ízre szerencsére eddig még nem érkezett panasz.

~"Tudok főzni, legalábbis nem halnék éhen ha magamra kéne főznöm"

26/F

(ilyen témánál miért húzzátok le a kommentelőket?!)

2015. máj. 3. 11:03
 9/10 zolidobos ***** válasza:
100%
Megtanulni??? Máig is tanulom, és még nagyon sokáig..remélem. az első önálló ételemet (talán bográcsgulyás volt) olyan 19 évesen készítettem.
2015. máj. 3. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban még szívesen segítettem apróságokban, pl. húst panírozni, palacsintát sütni stb. Tinikoromban egyáltalán nem érdekelt, sőt elegem is lett ebből az egész főzés dologból, mert mindig próbálták rám erőltetni, hogy "Nő vagy, neked főzni kell, mi lesz majd ha családod lesz?" Ráadásul akármikor próbáltam segíteni, anyám mindig csak kritizált, hogy béna vagyok, rossz nézni, amit csinálok, nem igaz, hogy ennyit sem tudok stb. Így aztán teljesen elment a kedvem tőle. Húsz éves is elmúltam már, mire összekerültem a mostani párommal, akinek az anyja egy nagyon kedves, türelmes asszony, ő tanított meg az alapokra. Őt nem zavarta, ha odaégett a rizs, elsóztam a levest, vagy kiömlött egy kis szósz. Mellette élmény főzni, mind a mai napig, és egy idő után eljutottam oda, hogy amit vele főztem, azt otthon egyedül is megpróbáltam. Aztán új recepteket kerestem, változatos, újszerű ételeket. Még mindig nem mondanám azt, hogy nagyon tudok főzni, de most már nem esek kétségbe, ha nekem kell az asztalra tennem valami ebédet. Ezúton is köszönök mindent az anyósjelöltnek ;)
2015. máj. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!