Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit süssek?

Milyen sütit süssek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen könnyen elkészíthetö és finom süteményt süssek? Életem elsö sütije lesz. Írnátok egy-két tippet? Köszi :-)
2015. ápr. 26. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
szilvásbuktát mert azt szeretem
2015. ápr. 26. 14:08
 2/8 anonim válasza:
Ha könnyű süteményt szeretnél, akkor én mindenképp valami kevert lepényt javasolnék, amit könnyen kimérhetsz bögrével, összekevered a hozzávalókat és már mehet is a sütőbe. :) Gyors, egyszerű, és általában nagyon finom is.
2015. ápr. 26. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Épp most sült ki a túrós browni tészám. Nagyon könnyű volt összeállítani, sütés kb 25 perc, egy órán belül cakk-pakk.

Kell hozzá: 20 dk túró, 25 dk liszt, 2 ek kakaó, 1 dl olaj, 2 tojás, 5 dk darabos dió,10 dk étcsoki, kiskanál sütőpor. Biztos van receptje a net-en.

2015. ápr. 26. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Á, rosszul írtam: Csak 10 deka liszt kell hozzá!Pedig most csináltam:(
2015. ápr. 26. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
A porcukrot is kihagytam. Az a 25 deka, de én nem tettem bele mindet, túl soknak találtam. Meg is van a receptje a NoSalty-n, nem pot ilyen összetevőkkel, de hasonló. Még vaníliaaroma kell hozzá, de nekem csak vaníliáscukor volt itthon.
2015. ápr. 26. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha még nemálltál neki, akkor a kakaóslepényt. elrothatatlan.

25 deka liszt, 25 deka cukor, 2,5 deci tej, 1 tojás 10 deka vaj,2 púpos ek. kakaó. 1 sütőpor.

A puha vajat a cukorral és a tojással kikeverjük,lassan hozzákeverjük a tejet, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, végül a kakaóport.

Közepes, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kb 180 fokon kb 35 percig (villapróba ) sütjük.

Önmagában megporcukrozva is nagyon finom, de félbe lehet vágni, valami finom lekvárral megkenni.

magozott meggyel, mazsolával is össze lehet keverni, úgy is isteni.

Ez biztosan sikerülni fog, ha bármikor kipróbálod.

2015. ápr. 26. 17:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-)
2015. ápr. 26. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell sütni! Hűtőbe rakd!!!!

Sport szelet:

50dkg darált keksz

4 ek kakaó

25dkg margarin

20dkg cukor

2dl tej

Rumaroma

Csoki a tetejére

A darált keksztől a rumaromáig mindent egy tálba össze kevered. Csoki olvasztassz a tetejére.

2015. ápr. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!