Ti hogyan sütitek a csirkét? Segítség kellene.
Figyelt kérdés
Egész csirkét. Mivel fűszerezitek? Hány fokon, hogyan meddig sütitek?
Az enyém mindig kiszárad, és csak a külseje finom, belül ízetlen.
Ötletek? Ez lenne a vacsi!
2015. ápr. 16. 15:14
11/16 A kérdező kommentje:
8-as, nekem sütőzacskóban is kiszárad :\
2015. ápr. 16. 15:55
12/16 anonim válasza:
Egy deci olajba sok egy kanállal, csak annyit, hogy kellően sós legyen, hiszen kívül és belül besózod, befűszerezed a csirkét sütés előtt, utána már inkább a fűszeres kenegetés a lényeg, nem a só, csak 1-2 csipetnyi kell bele.
13/16 A kérdező kommentje:
:) minden világos, köszi szépen!
2015. ápr. 16. 16:05
14/16 anonim válasza:
Anyósomtól kaptam csirkesütőt (keramikus, ő csinálta), és azon. Szar a sütőm, de finom lesz benne, mert belül is sül.
Ilyesmi:
Sima csirkefűszersót teszek rá, és annyi.
Ha sűrűn sütsz egész csirkét, érdemes ilyet venned.
15/16 A kérdező kommentje:
Finom lett a sültcsirke, köszönöm a tanácsokat :)
Utolsó, ez érdekes találmány :) Biztos tök jó! Én csak ritkán csinálok, nekem felesleges lenne.
2015. ápr. 17. 16:48
16/16 anonim válasza:
Mint az elsö mondta. 1 kiló sóra teszem és úgy a sütöbe.
Csak! megtöltöm 40 gerezd fokhagymával, amit utánna köritésnek használok, mert finom puhára föl mint a krumpli. Az erejét meg átveszi a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!