Kínai szezámmagos csirkét ki szokott készíteni? És hogyan? De olyan igazira ami olyan mint a kínai büfékben.
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 10:42
1/4 anonim válasza:
Ha telinyomod étkezési keményítővel, akkor lesz olyan, mint a kínai büfékbe :D meg mesterséges szutykokkal.
[link] Én ezt szoktam csinálni, nagyon finom.
2/4 anonim válasza:
Anyum is az #1 által linkelt recept alapján készíti. Én meg pusztítom ahol érem :) Nagyon finom és valóban olyan mint a büfében.
3/4 anonim válasza:
Az első által linkelt recept ugyanaz, amit egy étteremben is kapnál. Ez annyiból jobb, hogy magadnak tudod ízesíteni a szószt.(én sokkal édesebben szeretem, mint amit étteremben kapok) Ráadásul sokkal többet is lehet enni belőle:D
4/4 anonim válasza:
Én meg még annyival egészíteném ki a receptet hogy mielőtt a húst a tésztába mártanád, előtte forgasd meg csak keményítőben. Attól lesz olyan puha szinte a tésztával egybe olvadó a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!