Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai szezámmagos csirkémhez...

A kínai szezámmagos csirkémhez a szósz túl híg. Mitől?

Figyelt kérdés

Tehát amibe a kisütés után mártogatom, a ketchupos, mézes szósz... nagyon finom, de leves állagú. Lehet ezen javítani, illetve kell egyáltalán? Ha kell, hogyan?

Köszi!



2013. nov. 10. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

nem kell rajta javítani. Épp az a lényeg, hogy normálisan bele tudd forgatni a frissen kisült csirkegolyókat.

Mondjuk az állaga sokban függ a felhasznált ketchuptól és méztől, de egy normálisabb ketchup már sokat dob az ízén is.... a legolcsóbb, pl tescos ketchup alapban is olyan, mintha csak piros víz lenne....


Szóval: jó lesz az a szósz.

2013. nov. 10. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Remek, köszönöm szépen! :D
2013. nov. 10. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell javítani, hiszen pont az a lényeg, hogy bele tud forgatni.
2013. nov. 10. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó kis ketchup! Már a Ming dinasztia idejéből maradtak fent receptek ketchupos mártásokról!
2013. nov. 10. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!