Hogy kell olyan rizst csinálni amit kinai kajáldákba adnak? Az a barna picit csípős szósz? Az mi? Mert szerintem nem szójaszósz vagy de?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 14:52
2/3 anonim válasza:
De.Csak világos,körethez való,nem sötét szójaszósz,amit ált. a húsokhoz adnak.
Én a sima pirított rizshez félkész állapotába adom,úgy nagyon-nagyon finom lesz:)-jah,a sóval csínján bánj!:D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2009. febr. 18. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!