Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miben más a barna cukor a...

Miben más a barna cukor a rendes kristálycukortól?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
a barnacukrot nádból és mézből készül,ezáltal egészségesebb.
2011. okt. 23. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
jav. készül helyett készítik*
2011. okt. 23. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a melasztól kevésbé tisztított cukor, melasszal bevont cukorkristályokból áll, magasabb szénhidrát tartalma van
2011. okt. 23. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

tévedés ne essék, a barnacukor nem mézből és nádcukorból készül

ám van olyan is, hogy nádcukor (nyers cukor) ami több ásványi és melaszanyagot tartalmaz, nagyobb a tápanyagértéke a fehér cukoréhoz képest

de a barnacukor nem egészségesebb, csak más ízű, mint a fehér cukor

2011. okt. 23. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az utolsó írja - nincs teljesen megtisztítva.

Amit az első írt, az is helytálló, de olyat nem igazán találsz a magyar boltok polcain, csak ezt a kevésbé tisztítottat tudod venni - a sima cukor árának duplájáért.

2011. okt. 23. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!