Miben más a barna cukor a rendes kristálycukortól?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 19:32
1/5 anonim válasza:
a barnacukrot nádból és mézből készül,ezáltal egészségesebb.
3/5 anonim válasza:
a melasztól kevésbé tisztított cukor, melasszal bevont cukorkristályokból áll, magasabb szénhidrát tartalma van
4/5 anonim válasza:
tévedés ne essék, a barnacukor nem mézből és nádcukorból készül
ám van olyan is, hogy nádcukor (nyers cukor) ami több ásványi és melaszanyagot tartalmaz, nagyobb a tápanyagértéke a fehér cukoréhoz képest
de a barnacukor nem egészségesebb, csak más ízű, mint a fehér cukor
5/5 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az utolsó írja - nincs teljesen megtisztítva.
Amit az első írt, az is helytálló, de olyat nem igazán találsz a magyar boltok polcain, csak ezt a kevésbé tisztítottat tudod venni - a sima cukor árának duplájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!