Hogyan készül a kínai édes - savanyú szósz, ami a leginkább hasonlít az Uncle Bens mártáshoz?
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 21:10
1/1 anonim válasza:
Édes-savanyú mártás
Egy lábosban olajat forrósítok, belenyomok egy-két gerezd fokhagymát, egy kis darab reszelt gyömbért. Kicsit piritom, de nem sokáig, mert különben keserü lesz.
Felöntöm az ananászkonzerv levével, meg egy kis leveskockából készült levessel. Kicsit forralom, majd ízesítem paradicsompürével, cukorral, pici sóval, ecettel, sherryvel, ketchuppal, szójaszósszal, keményitöliszttel süritem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!