Kínai szezámmagos csirke "bundája"? Miért nem olyan, mint a kínai büfékben?
Figyelt kérdés
Már jó párszor megpróbáltam otthon elkészíteni ezt is, meg az illatos-omlós csirkét is, de sosem olyan, mint az eredeti.. Egyszerűen olyan keményre, szárazra sül a bunda rajta, nem marad olyan jó puha... Mit rontok el, vagy hogy lehet ezen javítani?2012. jún. 17. 17:29
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Keményítő is kell bele nem csak liszt.
4/4 anonim válasza:
Étkezési keményítő kell bele. Meg forró bő olajban süsd és ne sokáig.
Nosalty oldalán nagyon sok ilyen finom recept van, én is onnan szoktam csinálgatni és nekem nagyon finom lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!