Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai omlós csirke bundája...

A kínai omlós csirke bundája hogyan készül?

Figyelt kérdés

Miben kell megforgatni?

annyira finom:)


2009. szept. 29. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

A gyorsbüfés illatos-omlós csirke következőként készül:)

A csirkemell szeleteket sózod, (lehet enyhén borsozni is) étkezési keményítőt kevés vízzel kikevered és ebbe forgatod a csirkemellet. Bő forró olajban sütöd, sütés, csepegtetés után szeletekre vágod.”

2009. szept. 29. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Én a keményítőt tojásfehérjével keverem össze, kicsit sózom, borsozom (+ wok fűszerkeverék ha épp van), és ebben forgatom meg.
2009. okt. 12. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!