A kínai omlós csirke bundája hogyan készül?
Figyelt kérdés
Miben kell megforgatni?
annyira finom:)
2009. szept. 29. 09:10
1/2 anonim válasza:
A gyorsbüfés illatos-omlós csirke következőként készül:)
A csirkemell szeleteket sózod, (lehet enyhén borsozni is) étkezési keményítőt kevés vízzel kikevered és ebbe forgatod a csirkemellet. Bő forró olajban sütöd, sütés, csepegtetés után szeletekre vágod.”
2/2 anonim válasza:
Én a keményítőt tojásfehérjével keverem össze, kicsit sózom, borsozom (+ wok fűszerkeverék ha épp van), és ebben forgatom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!