Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a kínai szezámma...

Hogyan készül a kínai szezámmagos csirke édes panírja?

Figyelt kérdés
Omlós,édes,nagyon szeretem! Csak nagyon drága,ha mindig vennem kell. Otthonra kellene egy recept,hogy meg tudjam csinálni. Köszi!
2009. okt. 15. 16:22
 1/4 Bea24 ***** válasza:
100%
[link] itt a panírnak a receptje is meg van adva.
2009. okt. 15. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]


[link]


En is ezt szeretem a legjobban :)

2009. okt. 15. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

mi ezt a receptet kombináltuk kicsit, és nagyon fini lett az eredmény:

[link]


csak a bunda alapot csináltuk meg, tettünk bele egy kis piros aranyat is.Mikor megsült az olajban, beleteszed felforrósított szezámmal összekevert mézbe, átforgatod, kész is!(azért kell a mézet felforrósítani, mert akkor nem ragad rá annyi)Esetleg szóját is tehetsz a mézbe!Ja meg a bundába még kis gyömbért.

hmmm....mi mind megettük, nagyon jó volt:)

2009. okt. 15. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2009. okt. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!