Kínai szezámmagos csirke mellé mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fűszeres sült burgonyára és majonézes (illetve nem majonézes) kukoricasalátára gondoltam. Ezek illenek hozzá?? Előre is köszi!!!2013. máj. 17. 14:09
1/16 anonim válasza:
én inkább rizzsel vagy üvegtésztával tálalnám:)
2/16 anonim válasza:
Ettem már jó néhány fajta körettel, de a rizzsel a legfinomabb szerintem. Majonézes saláták nem mennek hozzá.
3/16 anonim válasza:
A kinai kajákhoz RIZS illik, más nem.
A majonézes dokog meg eleve nem igazán jó ötlet, alig van olyan étel, amihet KÖRITÉSKÉNT illene, mert túl nehéz.
4/16 A kérdező kommentje:
Múltkor tésztával csináltam, rizst meg tegnap ettünk, ezért gondoltam a burgonyára. Oké, akkor a kukorica kimarad! köszi a válaszokat!
2013. máj. 17. 14:31
5/16 A kérdező kommentje:
És ha csak párolt zöldség lenne a köret, nem lenne se krumpli, se rizs, se tészta??
2013. máj. 17. 14:33
6/16 anonim válasza:
Én mindig fokhagymás rizst készítek hozzá :)
7/16 A kérdező kommentje:
Fokhagyma kizárva, páromnak fáj tőle a gyomra sajnos :( de az ötlet jó :) köszi!
2013. máj. 17. 14:35
8/16 anonim válasza:
Győzködsz itt bennünket, de aki rizzsel szereti, annak írhatod a párolt zöldséget, rizzsel jó az!:)
9/16 A kérdező kommentje:
Én is rizzsel szeretem de a párom elég sokat eszik koreaiakkal, akinek pedig a fő ételük a rizs..tehát ő nem biztos hogy még itthon is azt enne!! :)
2013. máj. 17. 14:37
10/16 anonim válasza:
Pirított zöldséges tésztával vagy tojásos kukoricás rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!