Jobban megéri itthon kínai szezámmagos csirkét csinálni, mint megvenni készen?
Ezt a receptet találtam, megcsináltam... Hát... isteni finom! Tényleg jobb, mint amit ott lehet kapni! Viszont drága a hús, a méz... Utóbbit nemrég kaprunk ajándékba, ezért is gondoltam, hogy kipróbálom. Szerintetek? Szoktatok ilyenekkel kísérletezni otthon?
Nem tudom azt tudom ,hogy olyat nem tudok csinálni mint amit a kinaik csinálni.
Ezt még nem próbáltam.
Hasonlót szoktam készíteni én is.
Azt mondták, akik ettek belőle, hogy finomabb és szebb is, mint, amit a kínaiban lehet kapni.
"Viszont drága a hús, a méz"
Hát a kínainak sem olcsóbb, ha becsületes forrásból szerzi, és nem a szemetesben turkáló kóbor macskákat/patkányokat/kutyákat tálalják fel mondjuk.
Adott összegből nyilván otthon többet tudsz csinálni, ez szerintem nem kérdés.
Mi is ketten vagyunk, kétszer is tudunk belőle enni.
Általában minden hozzávaló van otthon, csak a csirkemellet kell megvenni, ami 800-1500 Ft között van, attól függően, hogy van-e valamilyen akció. Úgyhogy ez szerintem nem egy drága étel. És nagyon finom! :) Eddig mindig nagy sikere volt! :)
Igazából nem drágább, a kínaiban kis adag körettel 800-1000 forint. És az egy adag. Szóval :D
Amúgy meg az otthoniban tudod mi van benne.Pluszban kínainál egyre több helyen csinálják, hogy pici hús,és hatalmas tésztaréteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!