Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tommee Tippe-t kínában gyártjá...

Tommee Tippe-t kínában gyártják? Annyira megtetszett vettem egy itatópoharat és itthon olvasom, hogy kínai. Azért jó minőségű?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:

off.

nem tudom-

on:

attól hogy made in china még nem rossz!! más a kinai és a kinában gyártott!

angol cég nagyon jó termékekkel nyugodtan megveheted.

2011. jan. 18. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Származási ország: Kína ez van ráírva. Amúgy sok mindent Kínában gyártanak, még a Nike cipőt is, mégis megveszik millióan. Nem?!

Amúgy az én lányomnak bejött, mást ki sem próbáltunk. Az anyamellet utánozza. Mivel már 3 hetesen pótlásra volt szüksége, így szükség volt rá és nem szokott le a ciciről sem, 8 hónapig szopott is.

Nekem semmi bajom vele, jó minőségű, én szeretem.

2011. jan. 18. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Kevés dolgot nem kínában gyártanak. Vagyis nem ott raknak össze.
2011. jan. 18. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy előttem is írták, rengeteg nagynevű cégnek vannak ott, vagy arra felé leányvállalatai, mert olcsóbb a munkaerő, jobban megéri ott gyártani. De attól még a termék nem kínai, csak ott készült. A Tommee Tippe jó mnőségü termékek.
2011. jan. 18. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A kínai cuccok jó minőségűek, kivéve azokat, amiket a piacon árulnak. Nyugati multiknak dolgoznak be, ahogy előttem is írták. Egyszer egy műszaki cikkes eladó mondta, hogy manapság ami nem kínai az biztos hamisítvány.
2011. jan. 18. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
manapság már mindent ott gyártanak. Én a múltkor adidas cipőt vettem. Azt is ott gyártották. Attól még úgyanolyan jó.
2011. jan. 18. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:

ok.Akkor nem parázok be. :) Köszi a válaszokat!

Amúgy tényleg nem csöpög!!

2011. jan. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!