Hogyn kell kínai sült zöldségeket készíteni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 22:16
1/3 bumbi02 válasza:
Szezám vagy mogyoróolajon megpirítod a zöldségeket (én általában julienne-re szelem a répát, zellergumót, karikázok póréhagymát, szelek bele kevés vöröshagymát is, kevés gomba - a legjobb a shiitake, vagy laskagomba, de champignonnal is finom -). Fűszerezésnek általában én sót, cayanne borsot, és gyömbért használok, ha megpirult, akkor kevés szójaszósszal felöntöm, egy kanálnyi édescsili szósztteszek hozzá,és puhára főzöm:)
2/3 A kérdező kommentje:
És milyen húshoz szoktad készíteni?
2014. jan. 2. 07:39
3/3 bumbi02 válasza:
Ha húst is teszek bele, akkor azt együtt pirítom a zöldségekkel..:) Itthon csirkehúsból szoktam csinálni (combfilé,mellfilé), de konyhán marhahúsból (bélszín).. De igazából bármilyen húsból készíthető, amiből pörköltet lehet csinálni (tehát nem lesz csontszáraz a húsod.. például sertéskarajjal nem próbálkoznék, de lapockával igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!