Ti hogyan szoktátok a káposztáspaszuj levest csinálni?
Abból még nem csináltuk, de akkor a babot ne a csülökkel tedd bele csak végén mikor már a csölük megpuhult mert annak alig kell puhulni.
Írják többen hogy a káposztát a vége felé teszik bele, úgy is biztos jó de én úgy szeretem ha jól megpuhul és annak azért kelll főni egy igeig.
Jó lesz a fejtett bab is, először azt csináld meg a leírt módon pörkölt alapon.ha majdnem puha akkor tedd bele a káposztát és együtt főzd puhára. ha húsvéti maradék sonkát teszel bele, akkor azt elég a legvégén beletenni, mert nyilvánvalóan már főtt. Ez egy sűrű egytálétel, de természetesen lehet hosszabb lével is készíteni, ami akár levesnek is mondható.
Habarás akár lehet simán lisztes-vizes, de akár tejfölös is, aki úgy szereti.
én szabolcsi vagyok és rendszeresen készítem, nagyon finom, kedvenc levesem.
mi úgy csináljuk, hogy először a babot tesszük fel főni, hagyma alap nélkül, majd ha a bab félig megfőtt megy bele a felaprított káposzta, 1 nagy sűrített paradicsom, illetve a sonka, csülök, lecsókolbász-mikor mi. ha puhára főttek akkor rántással sűrítjuk be, és általában olajban sült burgonyás pogácsával esszük.
isteni.
savanyúkáposztás annyiban különbözik, hogy tejfölös rántással habarjuk be,
Azt nem tudom, de a paszuLY LY és pontos jé.
Lehet lepontozni, hiszen a helyesírás az lepontozandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!