Mit szoktatok készíteni/enni második fogásnak húsleves után?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 11:01
1/5 anonim válasza:
Nagyon sok mindent lehet. Általában valami húsételt fözök második fogásnak, de néha csak egy mártást a benne fött húshoz.
Amit nem igazán tudok elképzelni hozzá, azok a hagyományos tészták (dió, mákos, grízes, stb).
2/5 anonim válasza:
Pörköltfélék, ezekhez köret lehet krumpli, tésztaféle, nokedli, rizs
Sültek, vagy rántott húsok, köret lehet krumpli vagy párolt zöldségek, esetleg főzelékek, különösen ahol kiskorú is van
Rakott, tepsis göngyölt húsok, hasonlók mártásokkal
3/5 anonim válasza:
Ma sóska lesz hozzá, holnap tarhonya és pörkölt.
5/5 anonim válasza:
- ma épp kínai sült zöldsges rizs
- de húsok, pörköltek...
- csak az édes tészták nem mennek hozzá, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!