Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell salátákat készíteni?...

Hogy kell salátákat készíteni? Nem receptet kérek, csak praktikus tanácsokat.

Figyelt kérdés
Szeretnék salátákat készíteni magunknak, pl. cézár salátát, ti milyen ontetet használtok? Konkrét márkát is írhattok. Megveszitek kulon a zoldségeket hozzá vagy inkább a zacskos kevertet? A hust hogy készítitek hozzá? Esetleg internetes oldal, ahol finom receptek vannak?
2015. márc. 13. 15:20
 1/3 Trafó1 ***** válasza:
Apróra vágd az alkotó elemeket, tök sza.. ha egy salátában csak egyféle alkotóelem fér egyszerre a szádba, nem érzni az összhatást.
2015. márc. 13. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Lereszeled az almát, céklát, csicsókát, cukkinit, vékonyra vágod a káposztát, kínai kelt, római vagy jégsalátát, ruccolát stb. Amelyik van otthon, vagy amit vettél. Kevés vegamixet (só és tartósítószer nélküli ételízesítő) szórsz rá, a darabolt zöldségeket egy tálban összekevered. Egy két gerezd fokhagymát kipréselsz, teszel hozzá citrom kifacsart levét, és ráöntöd a keverékre. Egy kevés oliva olajat lehet rá csöpögtetni.
2015. márc. 13. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Külön veszem a zöldségeket, öntethez knorr fűszert szoktam venni joghurttal keverem, vagy a másik kedvenc öntetem az olívaolaj-balzsamecet-szójaszósz keverék.

Ha hús is kerül a salátába, akkor felkockázva szoktam pirítani, hanvan időm, akkor előre bepácolom, ha nincs, akkor a serpenyőben fűszerezem.

2015. márc. 13. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!