Hogy kell salátákat készíteni? Nem receptet kérek, csak praktikus tanácsokat.
Figyelt kérdés
Szeretnék salátákat készíteni magunknak, pl. cézár salátát, ti milyen ontetet használtok? Konkrét márkát is írhattok. Megveszitek kulon a zoldségeket hozzá vagy inkább a zacskos kevertet? A hust hogy készítitek hozzá? Esetleg internetes oldal, ahol finom receptek vannak?2015. márc. 13. 15:20
1/3 Trafó1 válasza:
Apróra vágd az alkotó elemeket, tök sza.. ha egy salátában csak egyféle alkotóelem fér egyszerre a szádba, nem érzni az összhatást.
2/3 anonim válasza:
Lereszeled az almát, céklát, csicsókát, cukkinit, vékonyra vágod a káposztát, kínai kelt, római vagy jégsalátát, ruccolát stb. Amelyik van otthon, vagy amit vettél. Kevés vegamixet (só és tartósítószer nélküli ételízesítő) szórsz rá, a darabolt zöldségeket egy tálban összekevered. Egy két gerezd fokhagymát kipréselsz, teszel hozzá citrom kifacsart levét, és ráöntöd a keverékre. Egy kevés oliva olajat lehet rá csöpögtetni.
3/3 anonim válasza:
Külön veszem a zöldségeket, öntethez knorr fűszert szoktam venni joghurttal keverem, vagy a másik kedvenc öntetem az olívaolaj-balzsamecet-szójaszósz keverék.
Ha hús is kerül a salátába, akkor felkockázva szoktam pirítani, hanvan időm, akkor előre bepácolom, ha nincs, akkor a serpenyőben fűszerezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!