Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kb mennyi marcipán kell egy...

Kb mennyi marcipán kell egy tortára? Dkg-ban?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet kapni különböző színű szamos marcipán tömböket, azok 15 dkg-osak. Az egész biztos elég egy 26 cm-es tortára (kinyújtva).
2010. febr. 19. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
igen és azok baromi drágák is sajnos.Én olyan helyen fogom beszerezni ahol kimérik nekem a kellő mennyiséget csak nem tudom mennyit vegyek hogy biztosan elég legyen,sokkal többet nem szeretnék venni mert nem olcsó mulatság a marcipán.
2010. febr. 19. 15:53
 3/9 A kérdező kommentje:
15 dkg elég volna egy egész torta beburkolásához?
2010. febr. 19. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem elég!tapasztalatból mondom,(cukrász vagyok)ha ügyes vagy,és vékonyra tudod nyújtani,akkor is kell 30dkg,hogy ne látsszon át a krém.hajrá.de ha elmész a Bako-hoz,ott vehetsz kg-os tömböt,azt hiszem 1700ft.ha a maradékot légmentesen elcsomagolod frissentartó fóliába,sokáig eláll.
2010. febr. 19. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!abban tudnál nekem segiteni hogy mi a neve annak az anyagnak ami a marcipán helyett használható és mennyibe kerül kg-ja?előre is köszönöm!
2010. febr. 19. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia!Utsó vok.tragantnak hívják,de hogy mennyibe kerül,azt sajnos nem tudom,megmondom őszintén,még nem használtam,és a melóhelyemen is marcipán használunk.tragantot nem is láttam még kisebb kiszerelésben,csak nagy 2,vagy 5kilós vödörben.nem gondolnám,hogy sokkal olcsóbb,mint a marcipán,de nem szeretnék hülyeséget mondani.
2010. febr. 19. 19:30
 7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hol laksz, de a IX. ker. Kinizsi utcában van egy édességbolt, ott van tömbös marcipán, és elég jó áron.
2010. febr. 19. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi psz masszát használunk, az is jó, sőt sokan azt mondják finomabb is mint a marcipán, nem beszélve arról hogy adott esetben könnyebben színezhető.
2010. febr. 19. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

A marshmallow fondant is nagyon jo, ugyanugy szinezheto, nyujthato.

[link]

itt van hozza recept:) bar szerintem a marcipan finomabb, de ez is finom:)

2010. febr. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!