Hogyan készítsek marcipán bevonatot tortára?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 09:48
1/3 anonim válasza:
Azonos mennyiségű fehérmandulát és cukrot őrőlj finomra. Adj hozzá annyi tojásfehélrjét,hogy összeálljon. Nem biztos,hogy kell egy egész. Ha mégis sok lenne,akkor procukrot adhatsz még hozzá.
Színezheted, folpack vagy sütőpapír között kinyujtod. A maradék a hűtőben becsomagolva sokáig eláll.
2/3 anonim válasza:
Úgy ahogy az előző írja, csak én tojásfehérje helyett pár csepp vizet szoktam hozzá adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. máj. 19. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!