Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek lakásavatóra?

Mit készítsek lakásavatóra?

Figyelt kérdés

párom (22) lakásavatójára kellene valami menüt alakítanom

akárhányszor belekezdtem, hogy mit csináljak, elakadtam, hogy de ebben semmi extra nincs

fiatalokat hívunk, levest nem csinálok, csak főétel és desszert lenne, amit vihetsz a lakásban is, meg beülhetsz vele a kanapéba, ha filmet akarsz nézni

köcce az 5leteket

2011. okt. 7. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rablóhús szerű nyársak sok változata van sütöbe is mesül, esetleg erkélyen grilezni.

Tortill tésztát kapsz készen csak tölteni kell.

[link]

Rántott csirke combok a panirba tehetsz mindenféle magot akkor különlegesebb.

Karaj kolbászal töltve.

Kaszinó tojás, sonka, sajt tekercs

2011. okt. 7. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
jó ötlet, köszi
2011. okt. 7. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hideg-tál: rántott szelet, rántott máj, sült csirkecomb, töltött, felszelt fasírozott (kolbásszal vagy főtt tojással)

Kolbász-hús falatkák fogpiszkálóval (akár gombóc, akár núdli formában sütve)

Ezekhez: majonézes francia-saláta, krumpli-saláta, kaszinó-tojás

Sok-sok apró édes és sós süti

2011. okt. 8. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én halat füstölnék,grilleznék,vagy tárcsán sütnék valami finomat finom vegyessalátával főttkrumplival,sülthagymával.Nem kanapéra való kaja,de ha egyszer már lakásavató van...kaja előtt finom házi szilvapálinka!
2011. okt. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!