Marcipán borítású tortát szeretnék díszíteni oly módon, mint ahogy a profi cukrászdák torta-fotóin látható:vékony, fehér pöttyök, kacskaringós formák. Miből készül? Kézzel teszik a tortára, vagy gépesített valamelyik munkafolyamat?
Figyelt kérdés
pl Zila cukrászda honlapján, vagy Horváth Cuki Bp2010. máj. 18. 22:23
1/3 anonim válasza:
valamelyik csatornán megy ilyen műsör. szombatonként van 10:00 körül. majd nézd meg. sokat fog segíteni.
2/3 anonim válasza:
Remélem, jól értettem a kérdést. Ráteszed a tortára az alapot képező marcipán "leplet", szépen eligazgatod, alul levágod a felesleget. Különféle színes marcipánból (előtte ugyanúgy kinyújtod) kivagdosod a kívánt formákat, motívumokat, egy ecset segítégével az egyik oldalát olvasztott cukorral (maradjon fehér! Nem kell karamellizálni, csak megolvasztani)) "beragasztózod" és rásimítod a tortára.
3/3 anonim válasza:
Szija:)Én a páromnak csináltam itthon születésnapjára ilyen formatortát,és hát azt mondták,hogy szakmát tévesztettem:)Én pillecukorbol csináltam a "hamis marcipánt"Finom vaníliás íze lett:)Ha érdekel akkor segítek még neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!