Hogyan kell olyan egybefüggő marcipán takarót készíteni tortára, hogy úgy nézzen ki, mintha teljesen egyben lenne?
Egyenlő mennyiségű fehérmandulát és cukrot darálj liszfinomságúra.Gyúrj hozzá tojásfehérjét ( eleinte keveset,hogy ne legyen nagyon puha),amig össze nem áll(mint egy tészta).Ha véletlen sok tojásfehérjét tettél hozzá,akkor még porcukrot gyúrj bele.Ételfestékkel színezheted.
Két folpack között tudod kinyújtani.Így rátudod tenni a torta tetejére.
Egy tortához,kb 10-20 dk mandula és cukor kell.
A maradékot folpackba csomagolva sokáig tarthatod a hűtőben.
szuper :-) köszönöm szépen :-)
aranyos vagy!!!
oki oki :-)
köszi :-)
Az első vagyok.Én eleve fehér mandulát szoktam venni,mert a héj leszedése elég macerás.Tökéletesen megfelel a szeletekre,vagy csíkokra vágott mandula is,és azt könnyebb is megőrölni.
Egyébként szívesen küldtem a leírést.Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!