Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Mcdonaldsos sultkrumpli az...

A Mcdonaldsos sultkrumpli az mitol masabb mint az otthoni?

Figyelt kérdés
Oooan fini
2008. aug. 26. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg pálmaolaj... Bocs. Rosszul emlékeztem. Egyébként a szójás dolgot nekem olyan valaki mondta, aki ott dolgozik. Miután összekeverik a szójával, újraformázzák. Így kerül bele szója.
2008. aug. 27. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Nahát, nekem otthon sem más a sültkrumplim...ez csak krumpli olajban. Jó sósan. Jó hízlaló, és nem tudom, mit szeretnek az emberek annyira rajta. Vagy én eszek ugyanolyat otthon, vagy csak nem bírom az ízeket megkülönböztetni...és szerintem az előző.
2008. aug. 27. 11:42
 13/23 anonim válasza:
68%
Utolsó hozzászólónak: ezek szerint te is teszel az otthoni sült krumplihoz marhahúsaromát? Gondolom, nem. Szerintem csak annyi lehet, hogy neked az otthoni ízlik jobban, nekünk meg a mekis.
2008. aug. 27. 12:21
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem teszek hozzá semmit :| Én nem mondtam, hogy nem jó a mekis krumpli, de szerintem nem különleges. Olyan sima krumpli.
2008. aug. 27. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Itt megtanulhatod, hogyan csináld meg házilag. Se szója, se szója nővérnek, se pálma, se a kókuszom olaja. A titok oda van írva. Kipróbálva, és olyan mint a mekis, és jobb!

2008. aug. 31. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
az lehet, hogy a "receptedben" nincs semmi pálmaolaj, de a mekiben tuti azt használnak hozzá:)
2008. szept. 5. 09:15
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Elhiszem hogy azt használnak, de csináld meg ahogy én javaslom, és majd meglátod, nem kellenek hozzá fürlöfrancok, hogy jobb legyen, mint a mekis. Mert nem csak jobb, de egészségesebb is, azt garantálom!
2008. szept. 5. 12:34
 18/23 anonim válasza:
2010. aug. 9. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Francia gyorsfagyasztott hasábburgonya + 3,5 perc sütés 168°C fokon.

Bye

Gyere máskor is!!!!

2010. nov. 28. 02:10
 20/23 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én elég sokáig mekiben dolgoztam... Főleg mint kasszás,drive kiadó-kasszás... szal, vágom mi az a sültkrumpli! Megnyugtatnék minden kedves embert, hogy Ez egy előre elkészített burgonya, ami levan fagyasztva...DE Nem tartalmaz Semmi olyat, ami nem a krumpliba való! Szóval aki mást állít az menjen be és járjon utána! Nem fogják elküldeni!
2012. jan. 22. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!