Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » örökre titok marad az hogyan...

örökre titok marad az hogyan és miből készülnek a McDonaldsos alapanyagok? Húspogácsa zsemle stb

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 15:54
1 2 3
 1/22 Tinker Bell ***** válasza:
92%

Valószínűleg igen, de talán jobb is ez így!

Általában az ilyen nagy cégek receptjeit csak két ember tudja. Ez a két ember sosem lehet egy időben egy helyen, soha senkinek nem adhatják ki a receptet, csak és kizárólag a halálos ágyukon és csak annak akit előtte kiválasztottak erre a célra.

Ilyen például a Coca Cola vagy az Unicum.

2011. jan. 1. 15:57
 2/22 anonim ***** válasza:

Nem már rég ne titok,ahogy a coca cola sem,hiszen a spektrumon van egy csávó aki megpróbálja ezeket házilag elkészíteni és előtt utánajár hogy mi is van benne,és ő már megcsinálta a colától kezdve a lapkasajtig mindent!!

Szóval pontos összetevői még nincsenek a mekis kajának,de ez már szerintem egy kiinduló pont..:D

2011. jan. 1. 17:36
 3/22 Tinker Bell ***** válasza:
50%
Nem hinném, hogy ugyanazt tudta előállítani, maximum hasonlót!
2011. jan. 1. 17:44
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem titok, akkor is nehéz lenne ugyanazt alkotni.

Gondolj csak a menzás kajára, meg az otthonira. Teljesen más mikor gépek csinálnak mindent, mint mikor a szomszéd néni receptjét próbálja anyukád, és még nem is hasonlít rá a sütemény. Ott nem az van, hogy egy csipet só, ha te rakod több, ha anyukád kevesebb, hanem három vödör só, beadagolják, aztán csinálják..Egészségtelen sz@r:S:S:S

Terjeng egy videó fészbukon, amit csak úgy lehet megnézni, ha megosztod és lájkolod. Én megcsináltam, de nem tudtam megnézni, de egy barátnőm leírta mi volt benne. idézem: "Hát hogy ott van két zacskó sültkrumpli, egy sima, meg egy mekis, a sima elrohad, a mekis még egy hét múlva is ugyanolyan."

Ebből vondd le a tanulságot:/

2011. jan. 1. 18:30
 5/22 Tinker Bell ***** válasza:
100%

=o)

[link]

2011. jan. 1. 19:53
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy jártam már úgy, hogy apával ott ettünk, kis sültkrumpli, majonéz, esszük, esszük, jaaj olyan fura íze van. három éve lejárt majonéz:):) (Y) utolsó előtti voltam.
2011. jan. 2. 12:40
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem titok... van erről egy film, Megetetett társadalom v mi a címe, de lehet, hogy tévedek. Nézz utána, hallottam róla bizarr dolgokat.
2011. jan. 6. 13:29
 8/22 anonim ***** válasza:
Mekis receptek torrenten elérhetők. De titkos anyagot abban sem találtam. Bár cuccból állnak, az biztos.
2011. jan. 6. 14:05
 9/22 Salx Narval ***** válasza:
49%
Nem igazán értem mi titkolni való van egy húspogácsán, pláne, ha bárki sokkal jobbat készíthet.Én semmi jellegzeteset egyedit nem érzek benne, kivéve, hogy másnap már ehetetlen.Én említeni sem merném egy lapon a házi kajákkal, a McD vacak termékeit.Sajna még is vennem kell, mert a gyerekeket behülyítik az ajándéktárgyakkal.:D A fagyi nem rossz, de a többi elég gyatra és az árukapcsolás miatt drága is.
2011. jan. 6. 14:37
 10/22 anonim ***** válasza:

" három éve lejárt majonéz"

És az hogyan lehet? Nem olyan hely ahol nem fogy az étel egyszer!Másodszor egy éveset nehogy már meg tudj enni!

2011. jan. 6. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!