örökre titok marad az hogyan és miből készülnek a McDonaldsos alapanyagok? Húspogácsa zsemle stb
Valószínűleg igen, de talán jobb is ez így!
Általában az ilyen nagy cégek receptjeit csak két ember tudja. Ez a két ember sosem lehet egy időben egy helyen, soha senkinek nem adhatják ki a receptet, csak és kizárólag a halálos ágyukon és csak annak akit előtte kiválasztottak erre a célra.
Ilyen például a Coca Cola vagy az Unicum.
Nem már rég ne titok,ahogy a coca cola sem,hiszen a spektrumon van egy csávó aki megpróbálja ezeket házilag elkészíteni és előtt utánajár hogy mi is van benne,és ő már megcsinálta a colától kezdve a lapkasajtig mindent!!
Szóval pontos összetevői még nincsenek a mekis kajának,de ez már szerintem egy kiinduló pont..:D
Ha nem titok, akkor is nehéz lenne ugyanazt alkotni.
Gondolj csak a menzás kajára, meg az otthonira. Teljesen más mikor gépek csinálnak mindent, mint mikor a szomszéd néni receptjét próbálja anyukád, és még nem is hasonlít rá a sütemény. Ott nem az van, hogy egy csipet só, ha te rakod több, ha anyukád kevesebb, hanem három vödör só, beadagolják, aztán csinálják..Egészségtelen sz@r:S:S:S
Terjeng egy videó fészbukon, amit csak úgy lehet megnézni, ha megosztod és lájkolod. Én megcsináltam, de nem tudtam megnézni, de egy barátnőm leírta mi volt benne. idézem: "Hát hogy ott van két zacskó sültkrumpli, egy sima, meg egy mekis, a sima elrohad, a mekis még egy hét múlva is ugyanolyan."
Ebből vondd le a tanulságot:/
" három éve lejárt majonéz"
És az hogyan lehet? Nem olyan hely ahol nem fogy az étel egyszer!Másodszor egy éveset nehogy már meg tudj enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!