Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » örökre titok marad az hogyan...

örökre titok marad az hogyan és miből készülnek a McDonaldsos alapanyagok? Húspogácsa zsemle stb

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

" hallottam róla bizarr dolgokat."

És milyen bizarr dolgokat?Azt hogy a Mc Donaldsnak szerződése van húsüzemekkel ahonnan a darált húst kapják? A boltok ugyanonnan kapják a húst! Nem a szemétről guberálják össze hanem a vágóhidakról kapják! Ezen az alapon a boltban se lehet húst venni!

2011. jan. 6. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:

"..Egészségtelen sz@r:"

Nem kell ott enni!

2011. jan. 6. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez egy hisztéria hogyan és miből készül! Aki egy étterembe bemegy az megkérdi honnan vették az alapanyagot és ki csinálta és hogyan és...
2011. jan. 6. 15:45
 14/22 Tinker Bell ***** válasza:
Na ezért nem értem én sem, hogy ha az egészségtelen ételekről van szó, akkor mindig mindenki a Mekivel jön, holott lehet hogy több szenny van egy-egy virsliben vagy felvágottban....
2011. jan. 6. 16:04
 15/22 Salx Narval ***** válasza:
Van azokban is rendesen.:D Nem szenny, csak nem oda illő adalékok.
2011. jan. 6. 18:33
 16/22 anonim válasza:
hát szerintem semmi titok nincs benne. Pláne azért mert bármélyik út menti büfében 1000x finomabb és talán egézségesebb hamburgert kapsz
2011. jan. 6. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:

15:35 A FILMRŐL, AMINEK A CÍMÉT LEÍRTAM, TE!!!!!!!!!! TANULJ MÁR MEG OLVASNI!!!!!!!

Én bírom a meki kajcsit. Ezért is nem néztem meg. Addig jó, amíg nem látom.

2011. jan. 6. 20:44
 18/22 Salx Narval ***** válasza:
Hazai cégektől rendelik, ill gyártatják az ételeket és az adalékokat is pl mustár , majonéz stb.Ezeket a boltban is megveheted( Univer termékek ).Meg kell, hogy adják a gyártónak a receptet , ha el akarják készíttetni.Nyilván a baromfi feldolgozó üzem, nem csak nekik szállít, hanem máshová is.Ami titok az talán a fűszerek és a darálékhúsok fajtája, aránya, de maga az alapanyag hazai.Semmivel nem művibb, mint bármilyen előre gyártott húspogácsa.Semmi olyan dolog nincs a kajában ami különlegessé, egyedivé tenné és semmivel nem jobb, vagy rosszabb a hasonló termékeknél.Senki ne dőljön be a rémhíreknek.Én mint már írtam, nem szeretem az ízét és drágának is tartom. De az nem igaz, hogy minden maszatot belekevernének, vagy, hogy nagyobb arányban tartalmazna állományjavítókat a hasonló termékeknél és az sem, hogy nem romlik meg.A krumpli elképzelhető, hogy kiszárad és nem romlik meg, de a saját termesztésű burgonyám is így viselkedik, ha vékonyra szelem és ropogósra sütöm.Ha valakinek ízlik és nem tartja drágának, nyugodtan eheti.Ahogy bánnak az étellel és ügyelnek a tisztaságra,szerintem kielégítő.
2011. jan. 7. 04:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan titok marad. Olvastam a KFC csirke receptjéről is, hogy nem is tudom mennyire biztosították, és valami iszonyatos páncélszekrényben őrzik. Na, ezek után valószínűleg nem hagyják, hogy valakinek eljárjon a szája:))) szerintem a többi ilyen dolgot is hasonlóan bevédik. Lehet hasonlót csinálni, de egy-két összetevő, olyan, amikre nem is gondolnánk, örök rejtély marad - pont az, amitől olyan lesz, amilyen:)))
2011. jan. 7. 08:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezért kéne Magyarországra több kertes ház ilyen kis farmszerűség,és kivinni innen a sok külföldi sz*t!!!!

Csak eredeti magyar termék kell ide!!

És igen is egyet értek azokkal az emberekkel akik úgy gondolják hogy zárjon be a Tesco és hasonlók,és legyen magyar áruház pl fele akkora mint egy nagyobb tesco és csak magyar termékek,mint pl szegedi paprika,tokaji bor,szabolcsi alma és káposzta,nagydobosi sütőtök,gyulai kolbász és még sorolhatnám nagyon sokáig!!!

Nem szeretem a külföldi vackokat,és ha tehetem nem is veszem meg!!!

A számomra nagyon kedves testvére mondta hogy lehet egy cipő bármennyire drága és márkás,ő akkor is kiadna bármennyit egy Tisza Cipőért !!!

És boldogan enné a szerencsi csokit a magyar aszfalton a Tisza Cipőében sétálva!!!És szívesen hordana magyar ember által készített ruhákat is!!

És én is így vagyok ezzel!!!

Remélem örökre titok marad miből készül a mekis kaja és örökre azzal szennyezik magukat a hülye emberek,mert én évente egyszer ha megközelítem a mekit!!!És akkor sem azért hogy degeszre egyem-igyam magam,hanem azért hogy igyak esetleg egy üdítőt vagy egyek egy fagyit,mert 40 fok van és otthon hagytam a magyar ásványvizemet!!!

Bocsi,de ez az én véleményem....

És azért külön bocsi,kedves kérdező hogy a válaszom nem igazán a kérdéshez kapcsolódik:)

2011. jan. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!