örökre titok marad az hogyan és miből készülnek a McDonaldsos alapanyagok? Húspogácsa zsemle stb
" hallottam róla bizarr dolgokat."
És milyen bizarr dolgokat?Azt hogy a Mc Donaldsnak szerződése van húsüzemekkel ahonnan a darált húst kapják? A boltok ugyanonnan kapják a húst! Nem a szemétről guberálják össze hanem a vágóhidakról kapják! Ezen az alapon a boltban se lehet húst venni!
"..Egészségtelen sz@r:"
Nem kell ott enni!
15:35 A FILMRŐL, AMINEK A CÍMÉT LEÍRTAM, TE!!!!!!!!!! TANULJ MÁR MEG OLVASNI!!!!!!!
Én bírom a meki kajcsit. Ezért is nem néztem meg. Addig jó, amíg nem látom.
Ezért kéne Magyarországra több kertes ház ilyen kis farmszerűség,és kivinni innen a sok külföldi sz*t!!!!
Csak eredeti magyar termék kell ide!!
És igen is egyet értek azokkal az emberekkel akik úgy gondolják hogy zárjon be a Tesco és hasonlók,és legyen magyar áruház pl fele akkora mint egy nagyobb tesco és csak magyar termékek,mint pl szegedi paprika,tokaji bor,szabolcsi alma és káposzta,nagydobosi sütőtök,gyulai kolbász és még sorolhatnám nagyon sokáig!!!
Nem szeretem a külföldi vackokat,és ha tehetem nem is veszem meg!!!
A számomra nagyon kedves testvére mondta hogy lehet egy cipő bármennyire drága és márkás,ő akkor is kiadna bármennyit egy Tisza Cipőért !!!
És boldogan enné a szerencsi csokit a magyar aszfalton a Tisza Cipőében sétálva!!!És szívesen hordana magyar ember által készített ruhákat is!!
És én is így vagyok ezzel!!!
Remélem örökre titok marad miből készül a mekis kaja és örökre azzal szennyezik magukat a hülye emberek,mert én évente egyszer ha megközelítem a mekit!!!És akkor sem azért hogy degeszre egyem-igyam magam,hanem azért hogy igyak esetleg egy üdítőt vagy egyek egy fagyit,mert 40 fok van és otthon hagytam a magyar ásványvizemet!!!
Bocsi,de ez az én véleményem....
És azért külön bocsi,kedves kérdező hogy a válaszom nem igazán a kérdéshez kapcsolódik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!