McDonaldsos kajáról vélemények?
Az lenne a kérdésem, hogy tényleg van olyan ember aki nem szereti a mekis kajákat? Nem azért mert egészségtelen és mert drága. Hanem mert tényleg nem ízlik neki.
Mert az azért igaz, hogy az emberek többsége szereti, hiába egészségtelen.
Nagymamám meg nagyapám! Egyszer bementünk velük a mekibe, azt hiszem, sajtburgert ettünk, de nagyapám szó szerint kiköpte a falatot a szájából, nagymamám meg nagy nehezen lenyelte, de többet nem bírt beleharapni :D A sült krumplira azt mondták, hogy "elmegy", de azt se ették meg... :D:D
Amúgy én imádom, engem nem érdekel, hogy mi van benne, pedig odafigyelek rá, hogy mit eszem, de évente négyszer ha eljutok olyan településre, ahol van meki, és olyankor mindig bemegyünk a családdal. Nekünk ez ilyen különleges és nem mindennapi dolog :-) Ettől a pár alkalomtól se elhalálozni, se anyagi csődbe jutni nem fogunk :-) Aki nagyvárosban lakik, vagy gyakran jár olyan helyen, és olyan átlagos érzés neki a meki mellett akár csak elmenni, mintha az a sarki bolt lenne, biztos másképp látja a dolgokat.
Én szeretem nagyon. Bár csak a halasat eszem meg mert húst nem nagyon eszek csak halat, de a többi terméküket szeretem. Az tény, hogy egészségtelen, meg lényegében műkaja. De ha valaki ritkán eszik alkalomszerűen attól még semmi baja nem lesz.
Persze aki rendszeresen eszi annak biztos nem használ....Én nem ismerek olyat aki az íze miatt nem eszi.
Nagyon szeretem a FishMac szendvicset és a Shakeres cézár salátát kapros öntettel
a többit annyira nem, húsos szendvicsből inkább Burger King Whooper, az verhetetlen
Hetente 1-2x megyünk kajálni mekibe, BKbe a férjemmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!