A mcdonaldsos húst és zsömlét honnan rendelhetik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:58
1/25 Tinker Bell válasza:
Annyi ilyen kérdés volt már és a válasz még mindig ugyanaz!
A Mekinek külön gyára van ezen termékek elkészítésére. Régiónként kihelyezett depókba szállítják és onnan rendelik az üzletek. Azt hiszem a mieink Németországból jönnek.
2/25 anonim válasza:
A szemétből kiszedik a húst és össze darálják darált hússá
4/25 anonim válasza:
olyan zsömlét boltban is lehet venni
6/25 anonim válasza:
fognak egy vödör szart és addig gyúrják még mekis hús nem lesz
a zsemlét pedig gyulábol dagasztják
7/25 anonim válasza:
fognak egy vödör szart és addig gyúrják még mekis hús nem lesz
a zsemlét pedig csulábol dagasztják
8/25 anonim válasza:
fognak mindenféle belső szerv maradványt beleket rohadt hűst és 5 kiló izesítöt összedarálják és kész a zsömle meg műanyag szinte lehet h finom de drága és olyan egészségtelen mint a bűn ennyi erővel otthon magadnak megcsinálod már az egészségesebb!!!
9/25 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam a kérdés kiírása előtt azon, hogy odaírjam e azt, hogy csak normális kommenteket várok, de gondoltam normális emberek vannak itt akik segítenek a másiknak, (tisztelet a kivételnek) de a vödör szarral meg a rohadt hússal nem sokra megyek. Külömben sem azt kérdeztem, hogy hogyan csinálják, hanem azt, hogy honnan rendelhetik...
2011. máj. 15. 22:31
10/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező ne törődj a sok primitív emberrel,itt nagyon sokan nem arra válaszolnak,amiről kérdezik.Nekik kéne nagy vödör sz..t önteni a fejükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!